Ny Bitcoin-prismodell foreslår ‚eksponentiell‘ okseløp på en måned

On-chain analytiker Willy Woo publiserte en ny Bitcoin prismodell som viser at en ny BTC bull bull kunne starte om 30 dager.

Tidligere denne uken lanserte analytiker Willy Woo en ny prismodell for Bitcoin ( BTC ). Modellen identifiserer starten på eksponentielle Bitcoin Era okseløp basert på historiske data. I følge modellen kan Bitcoin være bare en måned unna et offisielt oksemarked.

Vil et BTC-oksemarked begynne i juli?

Prisen på Bitcoin svevde rundt 10 000 dollar i februar før coronavirus-pandemien førte til at det amerikanske aksjemarkedet rettet seg skarpt. På det tidspunktet forventet analytikere at BTC ville trekke seg tilbake da prisen også hadde avvist til 10 500 dollar, som er et sentralt motstandsnivå.

Overraskende nok falt Bitcoin-prisen raskt da den falt under $ 6 000, og til slutt falt den til et årlig lavt på 3600 dollar på BitMEX. Dette forårsaket ulykke i cryptocurrency-markedet da mer enn 1 milliard dollar verdipapirposisjoner var likvidert.

I følge Woo var Bitcoin posisjonert for et oksemarked før coronavirus-pandemien påvirket nesten alle risikomarkeder. Woos nye modell, som nøyaktig markerte starten på fire tidligere okseløp, indikerer at Bitcoin forbereder seg på en ny opptur på kort sikt.

Woo sa :

“Dette er en ny modell jeg jobber med, den starter starten på eksponentielle okseløp. 1) Bitcoin stilte opp for en haussekjøring til den hvite COVID-svanen drepte festen. 2) Denne modellen antyder at vi er i nærheten av nok et bullish løp. Kanskje en måned til. “

En ny Bitcoin-prismodell

Hvis prisen på Bitcoin forblir stabil lenger, sa Woo at den kan styrke neste utbrudd . Videre har Bitcoin vist et relativt lavt volatilitetsnivå i godt en måned, og forsvarte støttenivået på $ 9000.

Analytikeren forklarte videre:

”Jo lenger tid dette oksemarkedet tar å avvikle, jo høyere er toppprisen (Top Cap-modellen). Et langt sidelengs akkumulasjonsbånd er til syvende og sist en god ting. ”

En lang periode med konsolidering under et flerårig motstandsnivå som $ 10 500 anses ofte som en positiv faktor fordi det viser at kjøpere prøver å bryte et nøkkelnivå, men det er ikke nok salgspress for å motvirke det.

Ytterligere faktorer peker på et okseløp

Siden mars har prisen på Bitcoin kommet seg fra under 4000 dollar-området uten en større korreksjon, og underveis har handelsmennene forsvart store støttenivåer på $ 5 800, $ 6 500, $ 8 100 og $ 8 600.

Cryptocurrency-handelsmann Nunya Bizniz sa at markedsstrukturen til Bitcoin forblir intakt til tross for nylige fall i prisutviklingen på Bitcoin. Analytikeren sa :

„Den oppadgående trenden er blitt mer sidelengs og har opplevd noen fall i det siste. Markedsstrukturen forblir imidlertid intakt. Serien med høyere nedturer har ikke blitt ødelagt. Fortsetter dette mønsteret? “

Støttenivåer Bitcoin forsvarte siden mars

Det som er viktig å huske er at til tross for dagens korreksjoner, forblir Bitcoin-prisen i en opptur selv når den beveger seg sideveis i en konsolideringsfase. Denne samløpet av bullish makrofaktorer og motstandskraften til viktige Bitcoin-støttenivåer øker sannsynligheten for et sterkt oksemarked på mellomlang og lang sikt.