Ripple CEO mener Bitcoin er dårlig for klimaet, men kritikere siger, at XRP er værre

Ripple CEO Brad Garlinghouse opfordrer virksomheder til at bruge mere energieffektive digitale aktiver
Ripple CEO mener Bitcoin er dårlig for klimaet, men kritikere siger, at XRP er værre
Forsidebillede via stock.adobe.com

Indhold
Håndtering af klimarelaterede risici
Bitcoinere skubber tilbage
Ripple-administrerende direktør Brad Garlinghouse har taget endnu en skub over Bitcoin, verdens største kryptovaluta, i sit 30. oktober-tweet, der er fyldt med ros for New York State Department of Financial Services (NYDFS) og dets afgørende indsats for at bekæmpe klimaændringer.

Garlinghouse er bekymret over Bitcoin Bank enorme CO2-fodaftryk, hvorfor han opfordrer virksomheder til at vedtage kryptokurver, der er „mere energieffektive“:

„Da flere virksomheder (Square, RH, MicroStrategy, PayPal) har / leverer tjenester til BTC, hvilket er afgørende for at mindske kulstofpåvirkningen OG bruge mere energieffektive aktiver.“

Håndtering af klimarelaterede risici

Som rapporteret af U.I dag blev NYDFS den første bankregulator i USA, der tacklede klimaændringsrelaterede risici den 29. oktober.

Et cirkulært brev, der er skrevet til finansielle institutioner af NYDFS-superintendent Linda Lacewell, fokuserer også på den negative miljøpåvirkning af kryptovaluta-minedrift, som lover dårligt for institutionel adoption.

Dette spillede naturligvis hovedet på Ripple, det firma, der besidder hovedparten af ​​den samlede XRP-forsyning.

Bortset fra at skubbe „Kina-mønt“ -fortællingen udråber den San Francisco-baserede decacorn rutinemæssigt XRPs grønne cred, mens den vedvarende beregner, hvor mange pærer der kan drives af Bitcoin-minearbejdere.

Relaterede
Ripple forklarer, hvorfor XRP er mere bæredygtig end BTC og ETH i fejringen af ​​Jordens dag
Bitcoinere skubber tilbage
Bitcoinere lod ikke Garlinghouse’s tweet glide. Krakens Bitcoin-strateg Pierre Rochard påpegede hurtigt, at kryptovalutaen ikke har kulstofpåvirkning. Drivhusgasser frigøres faktisk som følge af elproduktion.

I mellemtiden bemærkede Ryan Selkis, grundlæggeren af ​​Messari, at det at køre Ripple-noder er meget værre for vores planet, fordi de kræver en gård med servere:

„Klimaforandringer ville faktisk være meget værre, hvis vi alle skulle køre Ripple-noder, fordi du har brug for en institutionel serverfarm til at kontrollere XRP-blockchain, som kun Ripple har råd til at køre.“

Dine streamingvaner kræver også masser af energi. Monstrøse datacentre forventes at bruge 29 procent af Irlands elektricitet om otte år.