Ryde Car-Pooling App Singaporessa lisää Bitcoin-maksutuki integroidun lompakon kautta

Singapore on sitoutunut Yhdysvaltoihin suurimman määrän salauksenvaihtoa varten.

Rydestä, suositusta autojen yhdistämispalvelusta Singaporessa, on tullut ensimmäinen laatuaan oleva sovellus, joka tarjoaa bitcoin-maksutuki

Keskiviikkona antamassaan ilmoituksessa väitettiin, että Ryden käyttäjät pystyvät tallettamaan tai täydentämään 899 dollaria Singaporen dollariin, joka muunnettaisiin natiiviin Rydecoiniin ilman muunto- tai transaktiomaksuja. Yhtiö väitti myös, että se on ainoa sovellus, jonka avulla asiakkaat voivat maksaa Bitcoinissa alkuperäisestä sähköisestä lompakosta.

Ryden toimitusjohtaja Terence Zou väitti, että Bitcoin-maksutukien lisääminen oli pitkäaikainen prosessi ja oli vain ajan kysymys, ennen kuin se lisättiin. Hän mainitsi myös, että he olivat nähneet merkittävän kasvun transaktiomäärässään, mikä oli yksi kriittisistä syistä Bitcoinin maksutukien lisäämiseen. Hän selitti:

„Olen tarkkaillut tämän nimenomaisen tilan kehitystä, ja olen yhä enemmän varovainen kryptovaluutan ja sen käytön mahdollisuuksien suhteen.“

Ryde saattaa olla ensimmäinen auto-kyselypalvelu, joka on lisännyt Bitcoin-maksumahdollisuuden e-lompakkoonsa. Kuitenkin Fold App oli ensimmäinen kimppakyytejä palvelu käyttöön Bitcoin kuin Mikromaksamisella kautta salamaverkon. Sen avulla käyttäjät pystyivät maksamaan Bitcoinin ajoista integroinnin avulla. Ryde puolestaan ​​mahdollistaa bitcoin-maksut sovelluksen omalla lompakolla.

COVID-19: llä oli merkittävä rooli Bitcoin-maksujen toteuttamisessa Ryden kanssa
Ryde aloitti Bitcoin-maksujen integroinnin alkuperäiseen lompakkosovellukseensa vuonna 2019, kun lähes 60% Singaporen väestöstä oli edelleen riippuvainen käteiskaupoista.

COVID-19: n puhkeaminen auttoi kuitenkin autojen yhdistämispalvelua nopeuttamaan Bitcoin-maksujen integroitumista, kun ihmiset alkoivat välttää käteiskauppoja pelkääessään viruksen tarttumista, mikä aiheutti suurta kysyntää käteisttömille liiketoimille.

Ryde tarttui tilaisuuteen ja nopeutti kehitystä. Ja kyseinen päätös näyttää tulleen kannattavaksi, kun yritys ilmoitti keskiviikkona bitcoin-maksujen integroinnista.

Singaporen hallitus yrittää kovasti houkutella kryptoyrityksiä maahan

Singaporea, jota pidetään kryptoystävällisimpänä maana, mikä käy ilmi tosiasiasta, että se on sidottu Yhdysvaltojen kanssa kolmanneksi suurimmaksi osaksi salaustekijöiden vaihtoa Crystal Analyticsin viimeaikaisen raportin mukaan.

Zou kuitenkin mainitsi, että singaporelaisilla on pääsy bitcoineihin, mutta rajoitetun vaihtoa ja pankkiautomaatteja kautta, ja kauppiaat eivät edelleenkään hyväksy sitä laajalti.

Hallitus yrittää muuttaa sitä paremmilla säädöksillä ja muutti äskettäin 2019. vuoden maksupalvelulakiään , jossa se salli Coinbase-tapaisten näkyvien pörssien toimia maassa tietyn ajan. Muutokset tulivat voimaan tämän vuoden tammikuusta.